Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


VÉGSŐ BÚCSÚ- Üzenet a Sírból -1. rész

2017.10.30

gyasz2-1.jpg

 

Lassan itt az évfordulója, amikor elmentél itt hagytál, Csak annyit mondtál, hamarosan látlak, de csönd, köd, halál borult rád! Még ennyi év távlatából sem értem, hogy történhetett meg veled.., a legjobb barátom voltál, és a halál lett a végzeted! Nekünk együtt kellett volna lenni, Jóban s Rosszban Barátságban! Hisz egykor esküt tettünk az Örökkévaló oltárában! A barátság egy olyan szent kötelék, ami egy életre szól örökké tart, hisz Isten áldását adta ránk, jelezve időtlenségét az univerzumnak!

 

tumblr_n8q87nwzds1t1prrio1_500.jpg

 

Ezt a köteléket az Isten mégis felülbírálta, egy határozott vágással elvágta! Téged a sötétségbe taszított, engem a végtelen bolyongásba. Ezer éves gyászba száműzött, ahol Csipkerózsa nyugszik , szíve halott elnyelte a messzeség, fájó haragja pusztít! Veled halt ő is, mivel lelketek egy volt. Mikor felnéz az égre azt súgja általad a Telihold: "Engedd el a gyászod, a fájdalmad! Ne kapaszkodj belém tovább! Éld boldogan az életed, légy boldog királylány. Hisz a királylányok élete csupa móka és karagás, de a te arcod csak álarc ez csak színlelt boldogság.

 

95f35c39c15cfcc01d160c0de9897e24.jpg

 

Belül minden nap meghalsz kicsit, az ősfájdalom miatt, mert nálad a barátság a halálon is túlmutat! Tudom nagyon szeretsz engem és én is szeretlek téged! De én halott vagyok, máshol vagyok, engedj hát el ,- kérlek! Élned kell az életed és álmodni az álmainkat, megvalósítani a terveket, amit a barátságunk adhat! Azt mondtad harcosok vagyunk a szeretet zsoldosai, akik békét hoznak a földre, ez legyen hát mi mozgósít! Engedd el a fájdalmat, mi lassan elpusztít , köszönöm az időt, amit velem töltöttél, az volt egy drága kincs!

 

093e12ec888d1a9fe115fb06ffc6188e.jpg

 

Kincsem nincsen egyebem, csak a szeretet a mindenem! A halál csak megnyugvás, nem kell hát megtorlás. Nem fáj nekem már semmi. Ne harcolj hát a halállal, nem nyerhetsz jogorvoslatot, nem állsz jól ezzel a csatával! Hisz tudod,hogy egyoldalú, hiába kergeted, üldözöd! Egy nap úgyis legyőz, a genetikád a bűnöződ! Az életbe bele van írva a megszámlálható percek száma. Ezért kérlek édes élvezd, úgy menetelj a megnyugvásba. Mert mire ráeszmélsz és rájössz,hogy a küzdelem fölösleges, az idő pedig véges, emberek sírnak a koporsód felett hozzájuk szólni viszont már nem lehetséges.

 

2c2d96c4f4fcee0fc0e980b799395f98.jpg

 

Te csak felülről szemléled őket, látod az élet múlását, az elillanó perceket, a sajgó szív gyógyulását! A gyásznak idő kell, néha évek, évtizedek, kérlek most engedj el, engedj el ó kérlek! Mi mindig együtt leszünk, összeköt az emlék, szívemben mindig élni fognak, azok a gyermeki mesék, amit együtt éltünk át nagy vidámságban, Boldog vagyok,hogy ismerhettelek, mert lényed, lelkem belém olvadt a hosszú magányos szomorúságban! Megértettem,hogy ami ma vagyok, általad lettem azzá! Akinek az élet célja a boldogság s nem a szomorúság! Sok fajta küldetés létezik az életben, de nekem csak egy van, úgy hívják, hogy SZERETET!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.