Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az érzők

2015.05.02

Az érzők

 

 

ghj-k.jpg

 

 

Világunk annyi különös csodákban bővelkedik, hogy azt felfogni sem tudjuk. Azt hisszük azok a dolgok léteznek, amiket érzékszerveinkkel felfogunk ( látunk, hallunk, tapintunk, ízlelünk, szagolunk, ) pedig a világ nem csak az 5 érzékszervünkre korlátozódik. Azt gondoljuk az iménti felsorolással be is fejeződött az emberi tapasztalás. Pedig korántsem!

 

hkjeklhio.jpg

 

Egykoron amikor az emberiség bölcsője Afrikából elindult mély tisztelet övezte Gaiat a földanyát. Az emberek nem beszéddel kommunikáltak, egymással, a szellemlényekkel, állatokkal, a természettel, hanem gondolatokkal telepatikus úton. Megértették egymást, egymással tökéletes szimbiózisban éltek!

 

hgjkh.jpeg

 

A természet és az ősi elemek a Föld, Levegő, Víz, Szél és az ember szerves egységet alkotottak. Ahogy az emberiség a szunnyadó tudatra ébredt folyamatosan levált a magasabb szintű természeti lénytől, amit nevezhetünk Istennek vagy Földanyának vagy Őserőnek.

 

bnhfgbhf.jpg

 

Ezzel párhuzamosan elcsökevényesedett a magasabb szintű kommunikációs tevékenysége. Önmagát helyezte a középpontba, azt gondolva minden és mindenki fölött áll. Képes meghódítani, legyőzni, leigázni a természetet, az egész Világot! Ő a hierarchia csúcsa. A tökély!

 

bj-.hbkl.jpg

 

Az emberiség különböző altípusokra szakadt és szeparáltan éltek egymástól. Közös nyelveket kezdtek alkalmazni, hogy a közös céljuk munkafolyamataik gördülékenyebben menjenek.

 

-.jupoo.jpg

 

A magasabb rendű kommunikáció képviselői pedig asszimilálódva mélyen a csöndbe burkolóztak és élték a minden napi élet szürke hétköznapjait.

 

gj.gik.jpg

 

Ha azt gondolod az érzők meghaltak  tévedsz! Ma is léteznek. Ők nem halnak meg, a tudást tovább adják generációról generációra. Benne van a génjeikben és egyszer ők lesznek akik segítenek megmenteni a világot a gonosztól.

 

fyhgg.jpg

 

  • Amikor egy érzővel találkozol és belenézel a szemébe érzed, hogy a lelkedig hatol. Nagy szemei vannak, mély a tekintete. Szinte elveszel benne.

 

-.kjup9o.jpg

 

Meztelen vagy előtte, de nem a tested meztelen, amit anyagias világunkban előtérbe helyezünk, hanem a lelked védtelen. Persze manapság senkit sem érdekel a másik lelke, csak a külsőség a szép ruha, jó alak, smink. De egy érzőt ez az álarc hidegen hagy! Tudja az nem valódi, csak hazugság! Ő a lelkedet akarja látni, érezni!

 

ghfx.jpg

 

Amikor kapcsolatban vagy vele, érzed, ahogy lelki kezeivel a markában tatja a szíved és facsarja, elemzi a benned lévő folyamatokat, érzéseket. Nem tudsz ellene tenni semmit.

 

zfrkuz.jpg

 

Annyira ösztönös, mély ez az erőtér, hogy lehetetlenség ellenállni neki. De nem is kell, hisz egy érző soha sem akar bántani. Ő szeretetre született és arra, hogy jót tegyen a Földön. Csak nem az a barátkozós, beszélgetős fajta. Ő nem fog verseket mondani csak tettekkel bizonyítja szeretetét, tiszteletét.

 

bjg.kj.jpg

 

Az érzőt nem tudod becsapni szavakkal. Nem igényli a beszélgetést, hisz tudja az csak félreértések forrása. Ő csak szépen halkan, szelíden a neveden szólít, ránézel és benned él.

 

ghfx.jpg

 

Amikor átadod magad az érzésnek és a szívcsakra megnyílik, könnyek formájában tárod ki a szíved akár a lótuszvirág, amit szirmai védenek a külvilágtól és végül legbelül ott a virág belsejében az érzékeny, sebezhető tiszta emberi lélek.

 

dfgygri.jpg

 

A könny megtisztítja a lélek fájdalmát, könnyebbé válik a szív. Az érző egy hangtalan pszichológus, aki nem fog kérdésekkel bombázni, hanem a saját tested fogja végezni a tisztító folyamatot. ő csak segít megnyitni a csakrát és segít. Mutatja neked az utat.

 

guik.jpg

 

Amikor egy érzővel együtt vagy, érzed a vibrálást, azt ahogy egymásra hangolódtok. Érzed a rezgését a szívdobogását, a lélegzetvételét. Ő diktálja a tempót, amihez a Te tested igazodik a tökéletes harmóniához.

 

xcvv.jpg

 

Megnyugszol. A tested átjárja ez az ősnyugalom. Átjár a boldogság. Érzed, ahogy ismét hazatalálsz az ősi elemekhez, az ősi nyelvhez, onnan ahonnan indultál, amiből születtél. Az érző egy katalizátor, egy multifunkcionális lélekvezető, életvezetési tanácsadó! Ő egy nagyon öreg lélek, aki bolyongva él életeken át.

 

vhjm.-.jpg

 

Amikor azt érzed egyedül vagy és félsz, gondolj arra, soha sem vagy egyedül. Valahol neked is van elrendelve egy érző, akit az Isten vagy őserő nevezzük, akárhogy abban a pillanatban fog elküldeni hozzád, amikor életed olyan szakaszához érkezel, hogy fel vagy készülve az új dolgok befogadására és kész vagy továbblépni valami egészen más út felé.

 

bgl-j.jpg

 

Az érző szebbé és jobbá tesz. Megtanít figyelni, csöndben maradni, érezni, kiteljesedni, érteni, befogadni, elfogadni, tisztelni, mert ősi bölcsesség, ami az ő szívében él. Tanítás az ő küldetése!

 

m-hkul.jpg

 

Fogadd el az új csodát és engedd, had tanítson, mert a tudás, tapasztalás csak még többé, erősebbé tesz téged. Ez egy kulcs ahhoz az úthoz, ami el van neked rendelve, hogy a világot Te is szebbé és Jobbá tedd!

 

fold_ujjaszuletes3.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.