Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szexturizmus

2016.09.30

Mint már említettem sokan azért jönnek a Dél- Kelet Ázsiai térségbe, hogy a Hedonizmusuknak hódoljanak: egyenek, igyanak, kurvázzanak, bulizzanak, drogozzanak, kiélhessék a létező összes perverziójukat! Szexuális szolgáltatások terén a felhozatal színes:  nő, férfi, melegek, leszbikusok, lady boyok, gyerekek.

 

1.jpg

 

A buddhista világ nyitott mindenre és elfogadásra, szeretetre tanít! Nem gondolom, hogy itt több meleg vagy transznemű  ( vagy nevezzük egyszerűen csak MÁS-oknak őket, )van mint bárhol a világban, egyszerűen itt nem félnek! Felmerik vállalni másságukat! Nem furcsa mint máshol! Nem bélyegzik meg Deviáns jelzővel, nem alázzák meg nem bámulják meg, nem köpik le, csak elfogadják azt ami van! Itt minden tök normális! Ha piros hó hullana az égből az is normális lenne!

 

 

 2.jpg

 

PEDOFÍLIA, PROSTITÚCIÓ:

 

Én személy szerint sajnálom, hogy a szegénység e fajta megélhetési bűnözésre készteti az ott élő kiszolgáltatott embereket! Azt megértem,ha egy édesanya bármit megtesz a gyerekéért, hogy ne halljon éhen beáll prostituáltnak, de mélységesen elszomorít és sajnálom, hogy ennyire nincs más alternatíva, csak ez! De azt, hogy egy édesanya a kisgyerekét egy gusztustalan öreg perverz beteg embernek odaadja játékszernek, arra semmilyen épkézláb magyarázatot vagy mentséget nem tudok felhozni!!!! FÚÚÚÚJ!!!!!!! 

 

3.jpg

 

LADY BOY:

 

Meglepődnél némelyik fiú milyen jól sikerült műtéten és hormonkezelésen esett át! Komolyan mondom, ha nem lenne fütyije azt hinném, hogy lány! Szép arc, formás test, csinos alak, jó smink, ruha, tényleg szexi vonzó, kívánatos! - Csak , hogy ott a "hancúrléc" , már amelyiknél még nem törték le a sebváltót!

- Szóval aki heteroszexuális az mindenféleképpen az aktus előtt tájékozódjon, nehogy egy jól sikerült szétcsapós esete után másnap arra ébredjen, hogy elveszítette a hátsó fele érintetlenségét!  Ez már csak akkor nagyobb gáz, ha homofóbiás!  Vientianban  egyébként van külön Lady Boy negyed, ahol a MÁS-ok találkoznak. Tarifáról nem tudok beszámolni.

 

 

4.jpg

 

FONTOS: Óvszert mindenképpen használj, nehogy dúrdefekt legyen a vége, ami halálos kimenetelű végjátékkal zárul! Itt gondolok az AIDS-re, Hepatitisre és más betegségekre! Egyébként nem csak nemi úton, de nyál útján akár egy csókkal is el lehet kapni csinos kis nyavajákat, szóval spórolj a nyáladdal! - Ha már pasi vagy és nem tudod a F**-ad a gatyádban tartani, legalább ésszel csináld! Mondjuk ez sem mentség! 

 

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.