Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Közbiztonság:

 

 

letoltes--1-.jpg

 

 Nem kell félni Buddhista ország! Hiába írnak ezt azt, nem veszélyesebb, mint bármelyik más ország!

 

Egyetlen egy dolog van, amit meg kell említsek: A fővárosban a LOPÁST, ami az Indiai negyed környékén elég gyakori! Tőlünk egy biciklit loptak el, ami le volt lakatolva! Tehát oda csak olyat vigyél, amitől meg akarsz szabadulni! Természetesen senki nem lát nem hall semmit!

 letoltes--2-.jpg

 

A rendőrség meg hát mit ne mondjak, van az a pénz, amiért bármit el lehet simítani! Igen Flexibilis, ez a jó szó az ottani JARD-ra. Angolul nem beszélnek, nagy szúrós szemmel néznek rád , aztán ha előkerül a zöld hasú máris megenyhül a szívük!

 

 letoltes--3-.jpg

 

Ha nagy problémád van akkor inkább ide fordulj:

Tiszteletbeli konzulátus elérhetőségei:

Honorary Consulate of Hungary

House No. 041

Unit 04 Hongkaikeo Village

Chanthabouly District

Vientiane

Laos

Telefon: (+856) 20 5552 6452

E-mail: vath@somsavath.me 

 

 

 

letoltes--4-.jpg

 

Olvastam a Konzuli oldalon, hogy előfordul rablás, támadás! Az az igazság, ez bármelyik országban előfordul! Egyébként meg Buddhista ország sokkal nyugisabb csöndesebb mint itthon!

 

 parag.jpg

 

Be kell tartani a SZABÁLYOKAT és akkor nem lesz gond! Nem rég olvastam, hogy Thaiföldön Nyomkövető Chipet akarnak a túristáknak adni a nem rég meggyilkolt túristák miatt, és óriási port kavart a nem tudom kinek az a nyilatkozata, hogy nem bikinibe kéne flangálni és akkor nem lenne gond! De az az igazság IGAZA VAN!!!!!!! Buddhista ország, a maga zárt közösségével és komoly szabályrendszerével!

 

images--3-.jpg

 

Láttam én is kiírva Vang Vieng-ben ez az egyik legnépszerűbb turista hely, egy óriási plakáton, hogy tilos a bikini viselete a városban! Sőt az angolul nem tudók vagy a hülyék kedvéért képekkel illusztrálva kérték a túristákat, hogy ne a picsukájukat mutogatva egy szál semmibe flangáljanak már végig az utcán, ennek ellenére egy csomó csinos, sexi bikinis fehér csajt láttam! Ők vagy angolul nem tudtak vagy vakok voltak vagy hülyék! Vagy csak egyszerűel lesz**rták a szabályokat, mert így lettek szocializálva! 

 

letoltes--6-.jpg

 

 

Ott a nők hosszú zárt ruhát viselnek, nem rakják ki mindenüket! A férfiak nincsenek hozzászokva ehhez a szemérmetlenséghez és tök normális, ha esetleg félreértik vagy nem tudnak ellenállni a csábításnak! 

 

 images--5-.jpg

 

Nem azt mondom, hogy megérdemlik, mert senki nem érdemli meg, hogy bántsák, de előzzük meg a bajt, különösen ha tábla is tiltja! Még egyszer megismétlem TE VAGY A TÚRISTA , NEKED KELL ALKALMAZKODNI!!!!

 

letoltes--7-.jpg

 

A másik:  Gyűlölöm az etnocentrizmust! Egyenesen bunkónak és visszataszítónak találom azokat a fehér turistákat, akik nem tudnak viselkedni! Elmennek egy egzotikus országba és azt hiszik, ha van pénzük bármit megtehetnek! -Ami részben igaz is, mert kiélhetik perverz hajlamaikat! Sajnos jó pénzért már egy 2 éves kisgyereket is megkaphatnak az emberpiacon és szétdrogozhatja magát, de az ilyen gusztustalan emberek kihasználják más szegénységét és nyomorát és remélem a KARMA visszaadja nekik azt amit másokkal tesznek!