Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tiszteletet kivívni nőként egy tiszteletnélküli világban 2

2015.08.27

winkMédiatorzítás:

A csapból is az folyik, milyen szépségversenyre jelentkezz. Ha tökéleted van  akkor lehetsz valaki és elérhetsz bármit!

 

fa9b7ee6912bb898de6a083f19b6c434.jpg

Akkor miért van olyan sok magányos széplány? Ki az a barom, aki olyan párt, komoly barátnőt, feleséget szeretne, aki csak jól néz ki, amíg meg nem szólal? Ki szeretne olyan társat, aki buta? Akivel beszélgetni, megjelenni nem lehet, vagy nem lehet számítani rá? Ugye mégis csak kellenek azok az értékek?! Bizony ám! Kell a kölcsönös tisztelet, megbecsülés!

 

 

Mindenki értékeket vár el a másiktól! Marha sokan szenvednek miért nincs társuk, miért vannak egyedül vagy miért csalták meg miért verték át és különben is miért ilyen gonosz és igazságtalan a világ!? Amibe nem halsz bele attól megerősödsz! Az élet így készít fel, hogy akadályokat görget eléd és ha jól vetted őket erősödik a jellemed. Idővel könnyen veszed az akadályokat és megtanít az élet a tiszteletre és arra, hogy értékeld azt, amid van! Ha könnyen megkapsz valamit, vagy valakit nem értékeled!

f20a681db8c4cf87d7abf5a597deabb7.jpg

A nők szerint minden férfi egy disznó és a férfiak szerint minden nő egy kurva. Tudjátok mit, ha ezt a butaságot elhiszitek és ezt kommunikáljátok meg is érdemlitek a keserűséget és csalódást! Legyen tartásotok! Vágd magad képen, tedd össze a két kezed, és légy hálás, hogy egészséges vagy, van mit enned, van hol laknod, aludnod, süt a nap, van tiszta víz, levegő, termékeny termőföld, van anyád meg apád, vannak barátaid, szeretteid.

 

3e0aa918770de12edda37c513656582b.jpg

Mi kell még? Idővel jön a többi is. Megélheted a hierarchia csúcsát is, de ezeket az alapvető dolgokat kell tisztelned és értékelned! Mert enélkül üres és boldogtalan ember leszel, akinek bármennyi pénze is lesz soha nem lesz elég ahhoz, hogy boldog legyen mert egyre több és több kell! Aztán jön a „Burn out” – KIÉGÉS!

 

baa826b57f695721b14dbbdda1da5f2c.jpg

Nem kell senki másnak megfelelni csak és kizárólag saját magadnak! Járj el futni, vagy sétálni a friss levegőn, csinálj olyat, ami boldoggá tesz, kikapcsol és szereted! Hallgass jó zenéket, ami feltölt, olvass jó könyveket, vedd magad körül olyanokkal, akik szeretnek, megbecsülnek, és viszont szereted őket és nevess sokat! Hidd el csodaszép a világ! Ha sokat nevetsz, az élet is visszamosolyog rád!

 

images--13-.jpg

Azokat a férfifőnököket, akik a hatalmukkal próbálnak visszaélni egy undorító mikropöcsnek tartom, akik a farokkomplexusukat, hatalommániával kombinált megalomániával próbálják kompenzálni! Az ilyen nem is férfi, csak egy született loser! Anyukád büszke lenne rád! Bár gondolom édesapád is ilyen fokú tiszteletet tanúsított édesanyád iránt, végiggondolva így inkább sajnállak! Ha egyszer lesz gyereked, mutass neki jó példát! De legjobb megoldás, ha sterilizáltatod magad, elég belőled egy is!

 

220px-jesus_or_a_gun_cover.jpg

Visszatérve a romantikától és őszinte tiszta érzésektől mentes érdekkapcsolatokra, nem csak a férfit ítélem el, aki kapuzárási pánikkal küzd. Viszont az a nőmodell, amit manapság a fiatal lányoknak mutatnak mintaként, azt személy szerint sértőnek és megalázónak tartom! Most komolyan lányok tegyétek szívetekre a kezeteket, így akartok élni? Egy gusztustalan öreg, hájas, büdös öregember státuszszimbólumaként, aki már majdnem oszlásnak indult… aki osztja a lapot és diktál neked, nap mint nap!? Ha megun, kiköp, mint egy elhasznált rágót és lecserél még fiatalabbra még jobbra. Te meg ott maradsz, mint egy rakás szar! Egy ilyennek akarsz a lábtörlője lenni?

gothic-65.jpg

Hogy várod el, hogy tiszteljen? Ezek szerint te sem tiszteled és becsülöd többre magad! Hidd el nem ez a boldogság! Ez az ember is beteg! Eltorzult az értékrendje! Tudja, hogy öreg és csúnya! Kergeti az elmúlt időt az elmúlt fiatalságát és szembesül azzal, hogy a nyamvadt pénzén nem tud mindent megvenni! A saját gyengeségével néz szembe!

11221355_889130621123828_4216509441303567062_n.jpg

Sok fiatal lány 12 évesen olyan képeket oszt meg a közösségi hálón, hogy az már sok(k). Persze fiatalság bolondság és igen lázadjatok, most van itt az ideje, de ha már most odaadjátok magatokat, kirakjátok mindeneteket a kirakatba, akkor mi marad később? Egy kiöregedett kiüresedett buta értéktelen test, lélek nélkül. Aztán, hogy a tükörbe tudj nézni, majd az alkohol és a kábítószer lesz az egyetlen jó barátod? Inkább befelé építkezz!

 

11011039_1042353872456465_1896936941468573222_n.jpg

Attól vagy értékes, ami benned van a szívedben, lelkedben, nem attól amit xyz gondol rólad vagy mond! Az emberek gonoszak, irigyek, tele van szívük tüskével, teherrel. Egyre kevesebb az önzetlen tiszta szív!

 

7471e6de7402ede8bfceb50c7e6f3055.jpg

Anyukám mindig azt mondta inkább legyen ezer irigyed, mint egy sajnálód! Mert azt jelenti elértél valamit! Tudod mit, marhára igaza volt! Nem érdemes keseregni, mert te töltöd meg tartalommal az életed! Te színezed, te szórod meg eszenciával! Minden ember egy unicum! Csak türelem, szeretet, bizalom, bátorítás és tolerancia van egyre kevesebb egymás iránt. Nem hiszünk saját magunkban sem nem hogy a másikban!

joi.jpg

Sokkal könnyebb kimondani a negatív dolgokat, mint azt, hogy köszönöm szépen vagy szeretlek, köszönöm, hogy vagy nekem! Elismerem a munkád, fontos vagy értékes! Megölellek! Az már felér egy szexuális zaklatással! Ehelyett a legkisebb hibát is felhánytorgatjuk, hogy ezzel fontosabbnak, okosabbnak tűnjünk! A szó néha félreértések forrása. Gyakran megsebzünk kósza kis gonosz megjegyzésekkel embereket és nehéz bocsánatot kérni vagy nem is tesszük a büszkeség miatt. Pedig csak ennyi lenne: Sajnálom! Tévedtem! Neked volt igazad! Inkább csak az EGO élvez prioritást.., mert majd ÉN … bla bla bla…

hkoihlo.jpg

Higgyétek el, nem éri meg! Az élet túl rövid és túl értékes ahhoz, hogy rossz dolgokra pazarold a tehetséged, erőd és energiád és az időd, ami egyre csak fogy, és soha többé nem jön vissza! Olyan sok a cél nélküli motiválatlan, elkeseredett, hite hagyott ember! Aki már beletörődött ebbe a semmibe, ami most van! Mert ez semmi! Ne legyen az életed szürke, színtelen, fénytelen, hangtalan! Merj álmodni, színeket vinni, harcolni, cikázni, alkotni, élni, a szavadnak, szívednek hangot adni, merj egyéniség lenni! Vedd fel a kesztyűt! Érezd magadban a bizsergést, a lüktetést, az erőt, energiát! A magabiztosság már fél siker!

road_to_a_new_life_by_omikron1989.png.jpg

Ha egy férfit már első alkalommal „terülj terülj asztalkám” fogad eltűnik a varázs. Nem kell prostituálni magad ahhoz, hogy izgalmas, érdekes és értékes légy! Néha a kevesebb több! Nem kell a ribanc bőrébe bújni sem megalázkodni. Persze egy kapcsolatban elengedhetetlenek a szerepjátékok az idő múlásával, ami még izgalmassá is teheti a szituációt, de ne az első alkalommal! Ne égjen ki, ne merüljön ki, ne laposodjon el, már az elején az egész! Ne rontsd el!

4b80c70e1fcb60e05520577402430495.png

Legyenek rituálék! Adok - kapok küzdelmek. Attól lesz érdekes, izgalmas a játék! Mert IGEN, mondjuk ki : Az élet egy nagy játék! Te vagy a forgatókönyv írója! Te döntöd el a vége komédia lesz vagy tragédia!

10402016_858623244178258_8154888693160025598_n.jpg

Gondolj csak bele: Te sem olvasol el egy könyvet, ha már az első lapra le van írva az egész sztori, vagy olyan viccre sem leszel kíváncsi, aminek az elején már elsütik a poént! Maradjon meg a varázs, a csattanó, legyen benne várakozás, vágyakozás, feszültség, fokozás, bizsergés, hajsza! A katarzishoz pedig : Kell az idő és meg kell élni, amit adott percek tartogatnak számodra!

6_jane.jpg

Exupery is megmondta az idő, amit a rózsádra fordítottál az teszi értékessé! Adjatok időt magatoknak egymásnak, az ismerkedésnek, a kiteljesedésnek. Ha nem így teszed, akkor azzal a szomorú ténnyel fogsz szembesülni, hogy a Spermával a szerelem is együtt távozott és marad a nagy üres semmi! Vége tért a móka mára zárul Réka mókatára! Akinek nem inge ne vegye magára, aki meg megsértődik az biztos magára ismert és fáj az igazság! Ez van!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.