Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bevándorlókérdés

2015.07.13

Vihar a biliben első felvonás! Nézzük meg mindig, ami a látszat mögött van!!!!!!!  Este 7 jön az esti mese: Híradó! Jönnek jaj neeee ...most mi lesz....!!?? Elveszik a szép életünket, amit mindig szidtunk, a szép hazánkat, ami eddig nem volt elég jó, -na most hirtelen mégis jó lett! Minden hétvégén templomba járunk, de Isten nevét nap mint nap a szánkra vesszük! Ne ez az igazi KÉPMUTATÁS!!!!!! 

 

329dc_magnus-gjoens-art-3-600x565-560x527.jpg

 

kÁBÉ UGYANEZ A HELYZET A BEVÁNDORLÓKÉRDÉSSEL IS! A bevándorlók nem ide akarnak jönni. Nem akarják elvenni a munkát a magyaroktól. Kezdjük ott milyen munkát? Mert ugye ami nincs, azt nem is lehet elvenni! Ez kész tragikomédia ez a néphülyítés! 

 

6a00d8341c589653ef019b0083ee36970b-500wi.jpg

 

Csórik, azért menekülnek el, otthonukat, családjukat szeretteiket hátrahagyva, mert vagy háború van a térségükben, vagy komoly betegség, szegénység, éhínség van, vagy mert egyszerűen kilátástalan az életük.

 

13liberia-2.jpg

 

DE MONDOK MÉG JOBBAT! A fehér ember kitúrta őket, a saját földjeikről. Háborúkat kirobbantva, kamu problémákat generálva, szép lassan kilopja alóluk a földet, hogy aranyat, gyémántot, olajat bányászhasson és profitot teremtsen. Amit mi fogyasztók megvásárolunk, hogy kényelmes, boldog gondtalan életünk lehessen! Na most nézz a tükörbe! 

 

xinsrc_241b7562bce911d795100004230fa5ee_liberia1.jpg

 

Földönfutók lettek, miattunk kedves fehér ember! Mert ugye mi fogyasztunk!!!??? Imádjuk halmozni a javainkat, vásárolni csillogni, villogni! Mutogatni kifelé mennyire pöpec verdánk van, jó csajunk, luxus házunk. 

 

tumblr_nltur48ckr1rb86ldo1_1280.jpg

 

Veszünk benzint, gázolajat a kocsinkba, műanyag kütyüket használunk, ami nagy része kőolajszármazék, szép arany és gyémánt ékszerekben pompázunk, hogy tündökölhessünk, akár egy sztár!!!

open-the-mask-.jpg

Miközben az ottani munkások, akik a verejtékes keserves munkával keményen megdolgoznak a betevő falatért épp, hogy éhen nem halnak a fizetésből, amit a bánya vagy gyártulajdonostól kapnak.

 

jlh.jpg

Ezek a gusztustalan pénzpiócák nem csak éhbérét dolgoztatnak, de megmérgezik az ivóvizeiket, a termőföldjeiket, amin növényeket termesztenek és elfogyasztanak és telefüstölik a levegőjüket, ami belélegezve szépen lassan belülről öli meg őket.

 

liberia.jpg

Mégis ki akarna ilyen környezetben élni és felnevelni a gyerekét! Tegye mindenki szívére a kezét és válaszoljon saját lelkiismerete szerint! Csoda ha a Dakar résztvevőinek a szegény reményveszett szülők felajánlják a gyerekeiket egy jobb élet reményében? B++ ez az igazi Probléma! Nem ami nálunk megy! 

noel_quidu_76.jpg

Kultúrpara : Megerőszakolják a nőinket, rossz erkölcsre nevelik a gyerekeinket? Olvastam ilyet is, de most őszintén….megnézte bárki is a bűnözési statisztikát ...mennyi az elkövetők aránya között a „ bevándorló”? Kamu ürügy! Akinek ez a legbelső félelme, most kapjon egy kis borzongást! Nesze! Foglald el magad ezzel a csonttal, addig meg a nagykutyák forgatják az Óz a nagy varázslót! 

impassible-roads.jpg

 

Mindig is nagyok voltunk abban, hogy bűnbakokat keressünk. Ha nem a zsidók, akkor a cigányok, ha már az is lerágott csont, akkor legyenek a bevándorlók! Félre kellene már tenni ezt a felesleges feszültségkeltést és a híres magyar virtust és megoldást keresni nem pedig kifogást, mert folyamatosan azt tesszük!

18j2zpdz8p91ijpg.jpg

Nézzük már meg a neten a nagy híres erkölcsünket, ha csak beírod a keresőbe magyar lányok kijön egy halom pornóoldal, kitűnően tudunk szopni, van benne több ezer éves gyakorlatunk… csak nem mindegy milyen formában és a f*sz melyik oldalán állsz! Gondoljunk csak Trianonra!

gun-jesus.jpg

Húzzunk fel kerítést csilliárdokból, mert majd az megvéd minket a csúnya betolakodóktól! Néha már az az érzésem, aki a kommunizmusba szocializálódott és besúgó státuszt töltött be az szinte még élvezi is ezt a szitut. Lehet kémkedni, akcióhőst játszani, beköpni az idegent! Szerintem az ilyen averált ember inkább kezeltesse magát! Aki jönni akar, azt egy kerítés sem fogja megállítani!

images--36-.jpg

Mi lehetne megoldás? Ha Európa felnőne a feladathoz és békét teremtene a nagy csillagos Egyesült Államokkal karöltve, akik amúgy is szeretnek háborúzni, meg „béke fenntartósdit” játszani! Menjenek oda verjék le a lázadókat, ha nyugalom, békesség van nem mennek el a családok. Teremtsenek megfelelő életfeltételeket! Azt a pénzt, amit Európa a bevándorlók ellátására, kiűzésére stb. fordít abból a pénzből simán megtehetné ha akarná!!!!Ha éppen nem lenne érdekellentét!

 

images--68-.jpg

 

Döntsük már el kit utáljunk ki az igazi bűnös! Ne azt bántsuk, aki vétlen, védtelen, kiszolgáltatott, elűzött, hanem azt, aki a felelős!

 

images--97-.jpg

 

A magyar és egy külföldi „Megélhetési bevándorló „ között annyi különbség van, hogy itt kis hazánkban legalább van tiszta ivóvíz, aránylag tűrhető orvosi ellátás, nincsenek halálos betegségek, éhínség. Itt is van nyomor, szegénység, de ami nálunk magyarokban meg van az az, hogy többet és többet akarunk és soha semmi nem elég jó nekünk! Az a baj nincs viszonyítási alternatíva! Azt hisszük, amit a tv-ben látunk az valós! Komolyan mondom, ti nem ismeritek az igazi nyomort és szegénységet! Soha nem kellett golyózápor elől menekülnötök a síró csecsemőtökkel a vállatokon vagy nem kellett kilómétereket gyalogolni tiszta ivóvízért! Kívánom soha ne is tapasztalhassátok meg mi az Igazi kín és nyomor! 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.