Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az újságírás szívből, lélekből jön nem felső parancsra

2015.07.13

Sokan végeztünk Kommunikáció szakon. Amikor újságírás mellett döntöttem, én speciel azért tettem le a voksom mellette, mert azt tanultam: „A mi munkánk ott kezdődik, ahol a jog és az igazságszolgáltatás véget ér!”

 

_52307906_arrest028.jpg

 

Normális országban így is van, működik a sajtószabadság. De talán mi soha nem voltunk normális ország! Már ott elb**ták, hogy eleve nálunk a kettős modell jelent meg. Az kereskedelmi és a közszolgálati modell.

1ab18ee79b9b13bbf3c5bcbd9179cadf.jpg

Mindig az diktált, akinél a pénz volt, mert ő volt éppen politikai hatalmon.

-93666222846_xlarge.png

A sors fintora, hogy az RTL Klub és a jelenlegi kormány elképzelései nem egyeztek és láss csodát érvényesült az Európában eddig is életben lévő kereskedelmi modell, ami nem őszinteségre épített, hanem csak sértődöttségből kezdte gyártani az ellen híreket.

5ddb7b390a5b703bad307e58f3260eca.png

Végre lett egy baloldali Tv is... Most mindenki boldog, mert két helyről is jön a szar… jobbról is balról is. No de hol a valóság? Nem sokaltatok még be?

 

images--62-.jpg

 

Manapság egyébként nem kell végzettség sem ahhoz, hogy a médiába dolgozhass. Elég pár befolyásos barát, politikus vagy rokon, ismerős. Jókai Mór Rokonok című novellája élő egyenes adásban. Magyar futura.. voálá. De két jó csöcs és szopós száj is csodára képes!

 

frankie-relax-sleeve-1.jpg

Jaj, de szarkasztikus vagyok meg harapós, bocsánat ha bárki érzékeny lelkivilágába tiportam. Ezt tette Japán! Kíméletlenséget tanultam vagy nyers őszinteséget! 

 

be3a9d9b66be178348904c2a1aa0fb23.jpg

Néha fáj az igazság, ez van! Nekem is fáj, ha néha olyan hírt vagy cikket olvasok, ami baromság vagy tele van hibával. Persze én is voltam kezdő, hibáztam, megfizettem a tanulópénzt, jól kicikiztek, lefikáztak, anyámat emlegették, sőt már „cottonszökevény” is voltam és még sorolhatnám a bókokat, de a hibáimból tanultam fejlődtem, mert fejlődni akartam! 

 

hide_your_pain_textures_by_ryky-d4v627t.jpg

 

Régen a Pulitzer díj volt az álmom, de mára már rájöttem, az csak egy cím, hírnév. Ettől sokkal jobban érdekel egy valós cél, ami az emberiség megsegítése és valós problémák feltárása, megoldása! Persze ehhez rengeteg időnek kellett eltelni sok utazás, tapasztalat kellett.

 

images--70-.jpg

 

Mi még mindig kommunista ország vagyunk. Elzárkózunk az újtól félünk befogadni, elfogadni az újat. Nem hisszük el, lehet más alternatíva, ami akár még jó is lehet! A félelem gyűlöletet szül. Pedig ha nyitott szemmel járnánk, rengeteg szépségre lelnénk. Sokat tanulhatnánk egymás kultúrájából, vallásából, gasztronómiájáról, nyelvéről.

 

11696008_975688402482844_1017301641855538833_n.jpg

 

Olyan szépen és békében nyugodtan élhetnénk,ezen a csodás helyen amit még a Dalai Láma is a Föld szív csakrájának nevezett, ha először rendet tennénk a saját portánkon, kezdve a fejünkben lévő kusza ellenséges gondolatok elhessegetésével.

 

sziv.jpg

Ha a helyébe valami építőjellegű, pozitív üzenetet kódolnánk, higgyétek el Csoda is történhetne!

Boldogok, elégedettek lehetnénk! A csoda pedig ne feledd, benned kezdődik! Csak mert elkezdeni a szemléletváltást és szeress! 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.