Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyers tavaszi tekercs mogyorószósszal

2014.10.04

 

images--10-.jpg

 

NYERS TAVASZI TEKERCS MOGYORÓ SZÓSSZAL:
 

Az én egyik kedvencem a szinte nullkalóriás, nyers tavaszi tekercs. A rizspapírt ami palacsinta alakú vízbe áztatjuk amitől megpuhul. Ezt megtöltjük édes fasírtszerű húsdarabkával, rengeteg nyers zöldséggel, levelekkel, mi mentát, citromfüvet koriandert stb tettünk bele és ezt chilis –paradicsomos pörkölt földimogyorós szószba mártod és úgy eszed! Egy álom! Könnyű finom és laktató és persze egészséges! 

 

A Mogyorószósz: Alapja a Tao Tao szósz, aminek elkészítési módját a Gasztronómia részben megtalálod, annyi kis plusszal, hogy kevesebb chipi kell bele picivel több paradicsomszósz vagy ketchup és jó sok frissen őrölt pörkölt földimogyoró! Imádni fogjátok érdemes kipróbálni! 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.