Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


LÉPJ TÚL, ÉLD TÚL AZ ÉLETET!

2016.12.18

2016 számomra az elengedések és lezárások éve lesz! Köszönöm szépen a sok kedvességet, amit írtatok! Tudjátok, néha azok lelke sír a legjobban, akik a legtöbb mosolyt csalják mások arcára! Így volt ez nálam is! sad 

 

                       ghfg.jpg

 

Befelé sírni könnyek nélkül, nagyon sok önfegyelemmel, önuralommal jár! TÚL RÉGÓTA ÉLEK ÁLARCOK MÖGÖTT, rengeteg elfojtással és lemondással! Boldog vagyok minden egyes könnyért, tapasztalatért, fájdalomért, mert minden ÉRTEM a személyes fejlődésemért van!   REMÉLEM EGYSZER BOLDOG LESZEK ÉS VALAKI NAGYON FOG SZERETNI! No de nézzük tovább!

 

 

Szokták volt mondani,  amikor egy ajtó becsukódik egy másik kinyílik! Meg kell tanulni túllépni és ELENGEDNI!!!!!!!!! Bevallom nagyon nehéz! Az ember a megszokások rabja, nehezen vált, nehezen engedi el, amit egyszer megszerzett, amit a magáénak gondolt ÖRÖKRE! Néha nem is a birtoklás, a ragaszkodás, hanem a HARC FELADÁSA a fájó és félelmetes!

 

a2813919858_16.jpg

 

Az ember úgy érzi megbukott, vesztett, de néha elengedhetetlen a személyes boldogsághoz a pillanatnyi csata feladása, hisz lehet a csatát elvesztetted, de a HÁBORÚ MÉG FOLYTATÓDIK, AMI NEM MÁS, MINT MAGA AZ ÉLET!

 

aaeaaqaaaaaaaaxwaaaajdrmmzfindq5ltq0nwqtngrlmc04zjlilty4n2y1mjjiy2yyyg.jpg

 

Túl kell LÉPNI, TÚL KELL ÉLNI!!!!!!!!!!!!!!!! SZERETNI ÉS BÍZNI KELL, BÁRMENNYI TÜSKE IS LEGYEN A SZÍVEDBEN LELKEDBEN, BÁRMENNYIRE IS NEHÉZ! MERT az élet ÉRTELME: SZERETNI ÉS SZERETVE LENNI! -HA VALAKINEK, HÁT NEKEM EZ A KÜLDETÉSEM! MERT AZ ÉLET VÉGES ÉS TÚL ÉRTÉKES, HOGY ELPAZAROLJUK VAGY SZOMORÚSÁGGAL TÖLTSÜK! A mosoly pedig tudjátok, az a görbület, ami mindent egyenesbe hoz! heartsmiley

 

 

Az eddigi életem ars poeticaja az volt: " CSAK MENJ TOVÁBB!!!! SOHA NE NÉZZ VISSZA ! LÉGY ÖNMAGAD, CSAK ÍGY LESZEL SZABAD!!!!! " Aki ismer tudja: A SZABADSÁG ÉS A SZERETET A LÉTELEMEM, AMI számomra MAGA A BOLDOGSÁG - teljes szívemből lelkemből, egész lényemmel vágyom rá és védem szolgálom azt!!!!!!

 

6141627.jpg

 

"SZABAD A SZÍVED, HA JÓ ÚTON JÁRSZ! " - Régóta éreztem valami nem jó! Legbelül fojtogat egy érzés... most, hogy elengedtem, lezártam, nagy megkönnyebbülést érzek! Végre szabad vagyok a saját rabláncaimtól szabadultam meg, amit a társadalmi elvárások a másoknak való megfelelés és egyéb baromságok és félelmek tápláltak, de mától SENKI NEM ÉRDEKEL!

 

jgh.png

 

 

TARTSA MEG MINDENKI MAGÁNAK A VÉLEMÉNYÉT, OKOSSÁGAIT! FOGLALKOZZON MAGÁVAL, ÉLJE A SAJÁT ÉLETÉT ÉS TÖRJÖN MAGA FELETT PÁLCÁT! CSAK A KISLÁNYOM VÉLEMÉNYE A MÉRVADÓ!

 

maxresdefault.jpg

 

"NÉZD, AHOGY A FELHŐK KÖZÖTT SÓLYOM SZÁL...." már majdnem elhittem, hogy csak egy átlagos szürke veréb vagyok, túl sokszor túl sokat eltűrtem! EDDIG!! Örülök a másságomnak, hogy sokkal színesebb hangosabb, harsányabb vagyok mint mások, zűrös, zajos, idegesítő túl sok(k) EMELT FŐVEL VÁLLALOM , EZ VAGYOK ÉN!!!!! Az örökös bolyongás szárnyalás, száguldás, a meg nem értett zsenivel párosulva tesz izgalmas és kiemelkedő személyiséggé! Nem hagyom, hogy soha többet bárki az ÖNBECSÜLÉSEMET TÖNKRETEGYE VAGY A SAJÁT KISEBBRENDŰSÉGI KOMPLEXUSÁT RAJTAM KOMPENZÁLJA! Terrorizáljon, rám erőltessen olyat ami vagy aki nem én vagyok, mert ő ezt várja el! Ha valaki meg akar változtatni , akkor nem téged szeret, hanem a saját képére akar formálni, kvázi magát helyezi feléd!  Ha valaki szeret az ne a külsőséget keresse és lássa benned, hanem a lelked, a szíved az egyéniséged, a stílusod, karizmád!

 

1376577738228.cached.jpg

 

ELNÉZÉST KÉREK AZOKTÓL, AKIKET AKARATLANUL "VERGŐDÉSEMBEN" MEGBÁNTOTTAM! Ha valami nem klappol a körülményeket kell megváltoztatni és a hozzáállásunkat nem pedig szenvedni és rombolni! Sokan tabuként kezelik az akadályokat, amiket az élet elénk görget. Mert ugye mint tudjuk probléma nem létezik, csak megoldásra váró feladat! wink  Az emberek nagy többsége "Happy Endre" kíváncsi, ami ugye nem életszerű! Néha mindenki szarba lép...aztán el lehet dönteni, hogy idegbajt kapsz és szagolod a szarszagot,és elrontasz vele egy egyébként ígéretes napot, VAGY nevetsz rajta egyet, legyintesz és azt mondod legalább szerencsét hoz, majd lemosod... Minden hozzáállás kérdése!

34ef7c601e54c937971edf33473bb137.jpg

A lényeg egy életed van és az a lényeg, hogy TE JÓL ÉREZD MAGAD, HISZ AZT AZ ÉRZÉST SUGÁRZOD KIFELÉ a környezeted felé, AMI LEGBELÜL A LELKEDBEN A SZÍVEDBEN VAN! Ha félsz félelmet sugárzol, ha bizonytalan vagy magadban, másokat is bizonytalanná teszel, ha rohad a lelked, mert tele vagy gyűlölettel, fájdalommal megmérgezed a körülötted lévők életét, boldogságát, energiavámpírrá változol! Ne rágódj sokáig a problémán, engedd el, lépj túl!!!!!!

 

 

Hisz mindenki egy massza egy jó alapanyag és a te kezedben van a véső és a kalapács, a TE DÖNTÉSED MIT HOZOL KI MAGADBÓL ILLETVE AZ ÉLETEDBŐL, TÖREKEDJÜNK HÁT A LEGTÖBBRE ÉS LEGJOBBRA Hisz az élet CSODASZÉP!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.