Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Farokkomplexusos barmok világa

2016.01.08

Sok dolog dühít, főleg ha az Állam bele akar szólni a privát szférába. Az állam nem nőgyógyász, így el a kezekkel a női punciktól és a magán szférától!

 

jgh.jpg

 

A mai hír, miszerint pár nagyon okos és magasan kvalifikált egyén kitalálta az ún. „ szingliadó vitáját „ nő 3 gyerek után léphet vezető pozícióba… Na ez volt az a pont, amikor azt éreztem az értelmi szerző valagába egy afroamerikai méretű műpéniszt helyeznék és maximális erősségen adagolnám neki az érzést, mert kb.. ezzel a kijelentésével sok ezer nőnek csinált gyomorgörccsel jelentkező érzelmi állapotot, így Péntekre virradóan.

 

komplexus01-600px.jpg

 

Emberek, hol a józan ész?  Nem veszitek észre, mennyire nem tudjátok már kurva jó dolgotokban, hol a határ? Szégyelljétek magatokat! Ti nem tisztelitek a NŐKET!!!!! Aki egy nőt tisztel, az fölfelé emeli, hogy megkönnyítse az anyaság nehézségeit, hogy szárnyalhasson…de ti csak lefelé nyomnátok, nehogy már az a csóró nő is érvényesülhessen, ebben a farok csattogtató idióta országban!

 

hjf.jpg

 

Te csak kiskomám, aki ezt kitaláltad üljél a fotelben és csattogtasd a fitymád a különböző szexújságokat lapozva, mert egy lúzer vagy!

 

gfcj.jpg

 

Csak, hogy jobban értsd, mi verte ki a biztosítékot levezetem neked egy példán keresztül: Képzelj el egy olyan országot, ahol a férfiak vezető beosztást, csak nagyméretű pénisszel kaphatnak! Mert tudod rengeteg a farok komplexusos férfi, aki státuszszimbólumokkal veszi körbe magát, hogy kompenzálja a hiányosságát! Máris egy csomó gond, konfliktus egy csapásra meg is oldódna!! Ez szerinted fer lenne a férfiakkal szemben?????? Nem győznének a Dunába ugrálni bánatukba, sőt lehet nem maradna senki a jelenlegi vezetésből…. De tudod, mi nők vagyunk olyan intelligensek és nagyvonalúak, hogy nem frusztrálunk titeket feleslegesen! Mert Tisztelünk becsülünk titeket, a „ Teremtés Koronáit”! A Tisztelet viszont kétirányú Adok-Kapok elven működőképes!

 

guio.jpg

 

Gondolom, most megrettentél… a „mikro fütyit” nagyítóval sem találod jelen pillanatban, mert az úgy visszahúzódott a kuckójába, már ha persze van, hogy még a puncinak nevezett mézes bödön se tudná előcsalogatni! Maradjon is csak ott és ne bőszítsd tovább a nőket, mert gondolj bele…mi lenne ha még ezt a kis csöppséget is elvesztenéd?? Szóval mielőtt még egyszer ilyen kijelentést teszel számolj ezzel! Ez nem fenyegetés csak észrevétel! Mert a nő tűr, és tűr, de ha kiborul a bili akkor végetek!!!!

 

hj.jpg

Szóval szakadjatok már le erről a témáról, hogy egy nőnek hány gyereket kelljen vállalni, tekintsétek már felnőtt önálló, intelligens szabad lényként, aki ezt el tudja dönteni!

gfg.jpg

Keressetek magatoknak jobb elfoglaltságot! Ha azt akarjátok, hogy a nők szüljenek, először tiszteljétek a nőket! Teremtsetek olyan feltételeket, amiben ha valaki netán anyaságra adja a fejét az a helyzet nem lesz egyenlően arányos a szegénység kockázatával! Teremtsetek távmunkafeltételeket, vagy olyan vonzó perspektívát, amiben nem hal éhen a család, mert jelenleg,  ha geccsol, akkor is ennek a mindennapi szélmalomharcnak van kitéve!

 

 

Szívesen nevezném az értelmi szerzőt Lajosotok kedvenc testnedvének, de tudod, az ilyenek még csak meg sem érdemlik azt a jelzőt…mert abból lesz élet…de belőled, aki csak a papír zsebkendődre élvezel …semmi nem lesz, csak ilyen agyament ötletek, ami felborzolja a tehetséges, szorgalmas és dolgos családanyák, szinglik, nők idegeit!

 

amiben-a-nok-jobbak_4e4a6e9f9c9d7ed2e8935d6b473cd14b.jpg

 

Be vagytok szarva, mert a nők szebbek és jobbak! Felvették a versenyt veletek, sőt lehagytak!?  Megértem! Old meg magadban a komplexust! Nehéz elfogadni, hogy míg a férfit az út porából teremtette a Jó Isten, addig a NŐT emberből, Ádám bordájából! A nő képes életet nemzeni, a Természetanya nő, míg nektek isteneket kellett létrehozni, legyen kihez fohászkodnotok, mert gyengék, védtelenek, gyávák és sunyik vagytok, tisztelet a kivételnek!

 

ztizu.jpg

 

Tegyétek már helyre magatokban ezt a kurva komplexust, és hagyjátok békén a nőket! „Tisztelj, hogy tisztelhessenek! „ – kedves férfiak! Nézzetek kicsit magatokba! Arról nem is beszélve, ezzel az ötlettel a saját szimpatizánsaitokat, aktivistáitokat is megaláztátok, mert ahol a nőket tisztelik a Keresztényi szerepkörben, ott nem merülhet fel ilyen még ötlet vagy kérdés szinten sem! Szóval a minimum, hogy óriási sajnálkozás közepette, először édesanyádtól kérsz bocsánatot,  majd a kedvesedtől ha van, majd az ország nő tagjaitól!

 

gf.jpg

Madarat tolláról, ember barátjáról…. soha a büdös életbe nem lennék ilyen ember barátja…..és IGEN marha dühös vagyok, hogy frusztrálni akarjátok a nőket! Nem elég, nehéz egy gyerekkel, nem hogy hárommal, egész biztos halványlila fogalmad sincs arról, milyen és hogy működik egy család.. …de, hogy már a munkahelyi pozícióban való előrelépést is szankcionálni akarjátok, lassan előírjátok mit vegyünk fel, miről hogy vélekedjünk, mit gondolhatunk???- kész röhej!

 

fgh.jpg

 

- Elvárjátok egy nő legyen anya, takarítónő, szakács, jó szerető, ribanc, barát, beszélgetőpartner, robot, pénzbehajtó ….de TI csak az elvárásokkal frusztráljátok, ahelyett, hogy IGAZI FÉRFIAK LENNÉTEK ÉS AKÉNT VISELKEDNÉTEK!!!!!!!!! ELŐSZÖR BIZONYÍTSATOK! Ez volt a válaszom erre az agyament baromságra, amivel tele a sajtó!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.