Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Érzések

2015.07.13

Túl késő- A belső sikoly-

 

street-art-by-hopare-in-paris-france-2014-1-75762.jpg

 

Néha azt érezzük van egy óriási gombóc a torkunkban. Túl nagy a kín a fájdalom! Nem tudjuk elviselni, ezt a felgyülemlett kínt, belső feszültséget, félelmet,szorongást, haragot, dühöt, gyászt, bánatot. 

 

11390126_998404446836663_3590345042040818299_n.jpg

Az a fura kis gondolat motoszkál a fejedben, egy szempillantás alatt mindennek vége lehet és nem kell érezned semmit! Fáradt vagy csak lefekszel és alszol! De nem, ez az alvás más mint a többi! Ez hosszú, mély és egy életre szól. 

A félem a kapkodás a legrosszabb tanácsadó! Néha olyan hibát vétünk, ami végzetes és visszafordíthatatlan! Ekkor már túl késő! Nincs visszaút! 

41hc0ajy9al._sx300_.jpg

Az élet túl értékes ahhoz, hogy eldobd magadtól vagy elvedd mástól!

f88825a8da0.jpg

Amit Isten az embernek adott, attól a pillanattól, hogy megfogant ,ahhoz egy másik embernek sincs joga, hogy bárkitől elvegye, még saját magadnak sem! 

bgf.jpg

A menekülés gyávaság. Ha megölöd magad, nem oldod meg a problémád csak megfutamodsz! Ott marad a házad falai között a fájdalmad. Beférkőzik a családod életébe a bánat a szomorúság és az üresség, amit magad után hagytál! Fájdalmat okozol a szeretteidnek a körülötted élőknek és bűntudatot miért nem vették észre!? Miért nem figyeltek rád!?

melty_by_saccharinestrychnine-d57lout.jpg

Értékes vagy egyedi és megismételhetetlen. Sokan szeretnek hidd el!!!! Te nem is tudod vagy nem is érzed, milyen szerencsés vagy! Egészséges vagy, okos, szép, kedves, jó humorú! Csodaszép szíved , lelked van! Nem adhatod fel!!!!!!!!! Aki bánt téged ő sem téged akar bántani! Magával nincs jóba és rád vetíti ki az elfojtott haragját! 

ipui.jpg

A sötét fellegek közül, mindig előbb utóbb ki fog sütni a nap! Csak légy türelmes! Bírd ki! Az élet azért állított erőpróba elé,hogy lásd mire vagy képes! 

images--86-.jpg

Amibe nem halsz bele attól megerősödsz! Küzdj! Valósítsd meg az álmod! Álmodd az életed és éld az álmod!

 

images--19-.jpg

Egy csoda vagy, csak engedd be a szeretetet a békét!

stock-vector-no-stress-78254488.jpg

 

Egyszer egy bölcset megkeresett az Indiai maharadzsa lánya. Azt kérte véssen olyan varázslatot a gyűrűjébe amitől egyszer s mindenkorra elmúlik minden fájdalma! Ez a sor állt a gyűrűn:

„ Egyszer úgyis elmúlik!”

 

i_m_fine_by_blackmoonrose13-d5qr6o1.png

Valóban! Minden fájdalom elmúlik egyszer! Az idő minden sebet begyógyít! Minden okkal történik, hogy tanulj belőle és állj fel! Harcolj!

relax-ii2.jpg

 

Csodálatos az élet! Ha szeretsz, mosolyogsz: az élet is visszamosolyog RÁD! 

 

11693978_10200856668774907_6876155531799047490_n.jpg

 

Ha egyedül vagy a fájdalmaddal és egy kedves szóra vágysz, vagy csak szeretnéd, ha valaki meghallgatna,- ne habozz! Itt vagyok! Írj rám, keress meg a facebookon! Segítek! Meghallgatlak, ingyen és bérmentve! Nem kell eret vágni, nem kell kétségbe esni, mert MINDIG VAN MEGOLDÁS!!!!! Csak kommunikáció kérdése! Nem probléma hanem feladat van, amivel meg kell birkózni megoldást keresni! A probléma szót máris töröld a szókincsedből! wink Nincs lehetetlen csak tehetetlen, minden akarat és kitartás kérdése! 

 

vipassana.jpg

Nem kell,hogy egyedül vívj szélmalomharcot a világgal! A jó emberek mindig megtalálják egymást én ebben hiszek! KARMA! heart

 

Szép napot és csodás életet kívánok mindenkinek! 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.