Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A túlélő amulettje

2015.12.22

Egy barátom megkért írjak cikket a levenduláról, mert egy levendulafarmja van. Aki ismer, tudja, öntörvényű vagyok, az írás nálam parancsra nem megy, az írás ettől sokkal több.  Számomra ez egy átszellemült lelkiállapot, egy isteni sugallat. Kapcsolatba lépek az Örökkévalóval és én csak lejegyzem, amit a fülembe súg. Így történt ez most is…

 

 

Végighallgattam a történetét, bevallom szíven ütött! Ezért valami különlegessel szerettem volna megajándékozni. Most megosztom veletek a Levendula farm csodálatos történetét, ami akár mese is lehetne, de nem az, sokkal inkább egy tanulságos történet! Aki pedig nem hiszi, javaslom járjon utána!

 

fjh.jpg

 

 Romhányi Csaba barátomnak a Levendula sokkal több, mint egy haszonnövény, számára egy szakrális síkon mozgó amulett, a halál utáni második élet, az újjászületés szimbóluma.

 

 

Mert történt egyszer, hogy ez a jó barátom élte a menedzsertípusú emberek száguldó mozgalmas életét, őrölte a sors mókuskerekét, míg egy napon a Jó Isten, döntést adott a kezébe, élsz vagy meghalsz,- szólt hozzá az Úr!  Ez a barátom nem értette miért pont ott és akkor történt a JELENÉS,  csak azt tudta, gyors döntést kellett hoznia! Az ember az Istennel mégsem lacapacázhat és időt sem kérhet! Hát döntött és az élet mellett voksolt.

 

 

Amikor kinyitotta szemét egy kórházban ébredt. Körülötte furcsa zajok és fények szűrődtek, minden hideg és idegen volt. Később kiderült egy szörnyű autóbalesetet élt túl.

 

images.jpg

 

Amit álomnak hitt egyesek szerint az élet furcsa végjátéka, az agy ilyenkor játszik az emberrel, de nem!  Ő tudta, Isten okkal küldte vissza a Földre, okkal adott neki egy második lehetőséget! Felnyitotta szemét, amit előtte élt életet az nem élet volt, csak rohanás, száguldás! Az élet nem erről szól, attól sokkal több!

 

jk.jpg

 

Addig semmi földi szépségre és jóságra nem volt ideje rácsodálni, mert élete 90%-át az üzlet, a pénzkeresés, a rohanás és a maradék csekély százalékot, a család töltötte ki!

 

index.jpg

 

Kórházi ágyán gondolkozván átértékelte eddigi sivár életét! Ami az újjászületés csodálatos első pillanatai voltak!

 

jezus-05.jpg

 

 Jött a megvilágosodás, a változás a megtisztulás! Miként is élhetne egy tartalmasabb életet?- Hát becsukta a szemét és magába nézett: Isten neki is súgott, Levendulafarmot épített.

 

cms-image-000000196.jpg

 

Mind az a szeretet és békesség, amit eredendően minden ember megkap születése pillanatában útravalóul az Úrtól, ebben a kis földi paradicsomban gyökeret vert és a törődés, gondoskodás hamar bő terméshozammal ajándékozta meg.

 

levendula-mezo-02-610x379.jpg

 

Ő pedig, hogy a csordultig tele lévő szeretetet és boldogságot, amit magában érzett ne sajátítsa ki, mert mint tudjuk az élet ettől sokkal több, hogy az örömöket magunkba elzárjuk, kis tégelyekbe raktározta. Ezekből a tégelyekből később illatzsákok, aromaterápiás szappanok és megannyi kellemes nyugtató és egészségmegőrző szépségápolási cikkek születtek!

 

dsc_2439.jpg

 

Napokon belül itt a karácsony, ha Te is valami különleges, exkluzív limitált kiadású kézműves termékkel szeretnéd meglepni a szeretteidet, bizton állíthatom Romhányi Balunál megtalálod amit keresel!

 

n-dj-c9u.jpg

 

Ő egy igazi Survivor ( TÚLÉLŐ ) és minden egyes termékében ott az ÉLET!  Akár a szakács étele, ezek a  remekművek is  át vannak itatva egy csöppnyi szeretettel, gondoskodással és magával a SORSSAL!  A Mindenható adta az esszenciát hozzá, az ő műhelyéből való! Ezért mindenképpen Földöntúli élményt nyújt! De, hogy kissé földhözragadtak legyünk, ne felejtsük el, azt az üzenetet kedves olvasó:  Mindig van második esély, csak olvasd a jelet és hallgass a belső hangra, hátha éppen neked is súg valamit az Örökkévaló! "

 

Elérhetősége:

https://hu-hu.facebook.com/rblmanufaktura/

http://www.rblmanufaktura.hu/

 

Nem szerettem volna a saját oldalamra reklámokat felpakolni, de az ő története nem reklám, hanem üzenet: " CARPE DIEM" avagy élj a mának!" Boldog Karácsonyt barátaim és kedves olvasóim!

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.